Xco Walking & Running


Voor wie meer wil dan alleen wandelen of hardlopen, biedt van bloois sportadvies Xco Walking & Running. Een verfrissend andere krachttraining in de buitenlucht, waarbij gebruik wordt gemaakt van Xco-trainers. Met grit gevulde buisjes die zorgen voor een bijzonder effect. Het resultaat: strakkere buikspieren, een sterkere onderrug en een krachtiger lichaam. Dit maakt de training ook bijzonder geschikt als aanvulling op bijvoorbeeld de hardlooptraining. 

Hoe ziet de training eruit?
Xco staat voor Extreme Core. Met andere woorden: je bovenlichaam wordt tijdens de training aardig onder handen genomen. Maar onze instructeurs lopen al een tijdje mee en gaan verder. Benen, billen, armen; ieder spiertje komt aan bod. En dat terwijl je je als deelnemer naar keuze hardlopend of wandelend verplaatst. Overigens hoef je de Xco-trainers niet zelf aan te schaffen, die stelt van bloois sportadvies gedurende de training beschikbaar. 

De gewichtjes zijn niet extreem zwaar en er kan zowel gewandeld als hardgelopen worden, dit maakt deze training geschikt voor vrijwel iedereen. Dus eens niet ‘gewoon’ wandelen of hardlopen, maak het mee met Xco Walking & Running.

Bekijk onze disciplines