Extreme Bootcamp


Een bootcamp is gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. In deze trainingen wisselen kracht en uithoudingsvermogen elkaar in hoog tempo af. Opdrukken, pittige intervallen, diverse andere fitnessoefeningen; het hele lichaam, ieder spiertje wordt getraind. Alles draait om conditie, kracht, explosiviteit en souplesse en dat tot je (bijna) niet meer kunt.  

Hoe ziet de training eruit?
Extreme Bootcamp gaat verder. Door een bijzondere invulling van de training, wordt deze extreem zwaar, extreem bijzonder en soms zelfs extreem uniek. Dit kan door het gebruik van materiaal of door te kiezen voor een bijzondere ondergrond. Zoals bijvoorbeeld het strand van Urk. Ook kiest van bloois sportadvies er soms voor om te trainen op een survival-baan. Deelnemers leren op die manier nieuwe skills onder leiding van een ervaren survival-trainer. Altijd handig in voorbereiding op bijvoorbeeld een obstacle run. 

De trainers van van bloois sportadvies volgen regelmatig bijscholingen. Ook is Jacquelien niet bang om trainers van andere sportbedrijven in te zetten. Op die manier blijven onze trainingen afwisselend, vernieuwend en verantwoord.Bekijk onze disciplines