Clinics Trailrunning


Jaarlijks organiseert VAN BLOOIS SPORTADVIES meerdere clinics trailrunning. Voor het seizoen 2018 - 2019 staan de volgende data gepland: 

28 oktober, 18 november, 16 december en in 2019: 20 januari, 24 februari en 17 maart. Alle keren op zondag en alle keren is de start om 9.30 uur. De groep gaat die keren op pad onder leiding van Marco Rijkse en Annemieke Pappot. Beiden goed opgeleide looptrainers en ervaren trailrunners. Er wordt gelopen op de Veluwe bij Nunspeet, Hattem en Heerde, ca. 45 minuten rijden vanaf Emmeloord. Wat ons betreft prima te doen.

Bovengenoemde data staan vast. Ondertussen worden de mogelijkheden onderzocht om een keer op pad te gaan in de buurt van Havelte (met Albert Pieter Venema) en in Ommen (Bertus van Elburg). Ook dat is ca. driekwartier rijden van Emmeloord.

De clinics staan vermeld op onze activiteiten-website, daar kun je je per keer aanmelden. Dit overigens alleen als je op de weg een tempo van 10 km / uur kunt lopen en dit anderhalf uur lang kunt volhouden. Kosten voor deelname bedragen € 10,50 per keer. Dit is inclusief bankkosten en een kofferbanklunch na afloop. Foto's van voorgaande keren vind je op onze facebook-pagina.

Bekijk onze disciplines