Zintuigen op scherp

7 oktober 2018 12:50 Een korte terugblik op onze trainingsweek. Een week die zich voornamelijk kenmerkte door het mooi weer, wat Johan dan weer inspireerde tot het volgende:  

Wist je dat:
Je in Rutten heerlijk kunt sporten aan de Sportweg?
Sport (lees: onze Bootcamp) daar niet meer weg te denken is? 

Het wordt weer eerder donker en dat brengt met zich mee dat de hondendrollen beter verstopt zijn. Hanny M. had haar zintuigen op scherp staan, want eerst rook ze poep. En later ontwaarde zij twee drollen naast elkaar, waarvan ze bijna met zekerheid wist te zeggen dat die van de zelfde hond kwamen… Tja, dat stukje territorium is dan afgebakend, dus snel een ander plekje zoeken.

Gehoord bij de kapper:
Waar Johan de eerste training toch enigszins schuchter het gebep van de dames in Nagele over zich heen liet komen, liet hij tijdens zijn laatste invaltraining daar, de zweep er flink over gaan.  

Woensdagavond was de groep in Vollenhove zo mak als een lammetje. Grietje had ze goed afgericht; ze waren er gewoon nog stil van. Wel ontstond er aan het einde van de training enige commotie over een foto van een van de lopers op facebook en de reactie van de trainer daar die avond op. Tja, wen er maar weer aan: ik ben weer terug!

Donderdagavond was Jannes blij met de training, vroeg William wanneer Grietje weer terugkwam en wist de trainer zowaar de snelste lopers bij te houden. Verder draafde William op enig moment in hoog tempo Hendrik voorbij, die zich verbaasd afvroeg wat dat nou weer te betekenen had. “Coast to Coast”, riep William over zijn schouder. Een uitdaging die beide mannen in april gezamenlijk zullen aangaan. 

Vrijdagmorgen onder een stralend zonnetje trainen gegeven: de groep vooruit, de trainer erachteraan. Wat een heerlijkheid.  

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Laat het ons weten en het wordt aangepast.

Bekijk onze disciplines