Sausarm en vrouwenvoetbal

19 november 2018 10:11 Op maandagavond komt er tijdens de training van alles voorbij. Van het volgen van de lopers op Strava en het daar al dan niet voor betaald krijgen, tot een bezoekje aan de sauna al dan niet in badpak. Dit laatste is voor de een niet zo zeer het probleem, dat zijn eerder haar lelijke tenen! 

Afgelopen zaterdag waren de trainers op bijscholing naar Papendal geweest en dat betekende natuurlijk dat de opgedane kennis moest worden overgedragen op de deelnemers. Dit resulteerde in Nagele in het ietwat uitlopen van de training. Toen tijdens het laatste blok oefeningen de kerkklok half 9 sloeg en de trainer vroeg of er toch iemand op tijd wilde stoppen, wierp Linda dat meteen tegen: “We zijn er nu toch!”, en ik hoop maar dat ze daar geen spijt van heeft gekregen…
Wist je dat het niet meevalt om je neus in dezelfde richting te houden? 

De conclusie van Johan na de training van dinsdagavond in Rutten was: “Alles was lekker en leuk, iedereen was van de partij behalve Laura en Jan, die laatste kijkt vrouwenvoetbal”. Tja, zo vullen wij trainers bij afwezigheid van de deelnemers e.e.a. gewoon zelf in ; )
Wist je dat een kwartje ook kan dagen? 

Zaterdagmorgen liet Erwin weten een ‘sausarm’ te hebben;
Twistte Margrethe langzaam richting waterkant;
Had Hilde duidelijk de eerste schaatskilometers in haar bovenbenen;
Lijkt Wilco zo een Grieks beeld, aldus Mierande;
Die er in haar boeddha-houding inclusief doedel op haar hoofd, zelf ook wel wat van kon;
Ook kun je best de tijd werken – rust omdraaien, als in 30 seconden rust, 10 seconden werken… 

Zondagmorgen stond er trailrunnen in Hattem op het programma. Lekker draven in de kou onder een stralende zon met Marco Rijkse als trainer/gids. Kan het nog beter?! Er liep een aantal ‘nieuwe’ lopers mee en die pikte Wijnand er meteen uit: “Jullie hebben witte sokken aan, dan ben je geen echte!” Zelf was hij die ochtend zijn complete kast door geweest op zoek naar een paar donkere sokken, als bewijs dat hij al regelmatig met Marco op pad is geweest. Na afloop aan de warme chocolademelk, waarbij er eentje verwonderd opmerkte: “Ben jij nog in de markt dan?” Verder geen details; had je er maar bij moeten zijn! Op zondag 16 december gaan we weer op pad. Dan in de buurt van Nunspeet onder leiding van Annemieke. 

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Laat het ons weten en het wordt aangepast.

Bekijk onze disciplines