Polonaise en een stenenvest

10 maart 2019 10:23 Maandag in Nagele waaiden de Running Bootcampers bijna uit hun vacht. Nu was daar bij het samenstellen van de training al rekening mee gehouden. Een paar nieuwe oefeningen met wat denkwerk en pittige intervallen: geen tijd om aan kou of wind te denken.  

Toen een nieuwe oefening werd voorgedaan, vroeg er eentje: “Heb je dit de hele middag in je huis liggen oefenen?” Tja, het vroeg enig coördinatie en als je er dan ook nog een eigen draai aan gaat geven, kan het soms zijn dat je benen in de knoop raken. Maar thanks, Brian, ik heb er dankzij jou weer een nieuwe oefening bij. Nu eerst zelf zien die onder de knie te krijgen. 

Wist je dat Bianca op zoek naar een ‘leeg’ bankje gewoon wat extra meters pakt? “Aan de andere kant van Nagele staat er eentje, toch?”

Rutten na carnaval. Wist je dat:
De balansoefeningen door iedereen goed werden uitgevoerd, behalve door de trainer zelf?
Een van de deelnemers haar telefoon had meegenomen, omdat ze op een belangrijk berichtje wachtte, maar vervolgens alleen maar appjes ontving in de carnaval-app-groep?
Er bij de Van Bloois trainingen altijd netjes achter elkaar gelopen wordt?
Dit nogal wat bekijks trekt?
Er volgend jaar een clinic voor carnavalsvierders komt om ook tijdens polonaises zo goed achter elkaar te blijven lopen?

Op woensdagavond wisten de mannen meer uit Jessica te krijgen, dan zij uit de mannen. Bovendien zetten deze mannen het – zodra Jessica eenmaal uit het zicht was – snel op een lopen om haar flink te laten draven. Overigens gaat de trainer de tip van Edwin om Kees te verzwaren met een stenenvest in overweging nemen.
Wist je dat Patrick op een Twix prima kan draven?!

Petra kun je er op donderdagavond prima bij hebben: zonder probleem zet zij Jurian flink aan het werk. Ook schroomt ze er niet voor om op het laatst stiekem een pasje extra te doen. Reactie Jurian: “Ik bin verdellugd”. Meindert was overigens opvallend stil: hij mocht achter Alice aan. Compliment voor William: hij scoort (en appt) middenin de nacht een badge, omdat hij aan het hardlopen is… 

Vrijdagmiddag deelde Grietje onder de lopers van Suplacon zakjes uit met iets wits erin. De opmerkingen waren niet van de lucht, maar Grietje verdedigde haar ‘plekkien’ vol verve en had weer voor een leuke training gezorgd.

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Mail ons en het wordt z.s.m. aangepast.

Bekijk onze disciplines