Ontspannen naar een hoger niveau

31 mei 2018 11:25 Op woensdag 13 juni a.s. start VAN BLOOIS SPORTADVIES met een nieuwe en unieke hardlooptraining: Loop verstandig, train bewust. Dat is de kern van een serie trainingen waarin de deelnemer zich focust op bewustwording tijdens het hardlopen. Hiermee zet je actief een stap in je loopcarrière.

Bewust en ontspannen trainen maakt een training niet minder intensief. Integendeel; VAN BLOOIS SPORTADVIES biedt uitleg en handvatten, maar jij maakt het waar. Thema’s die in de trainingen centraal staan zijn de wisselwerking tussen ontspanning en inspanning, de rol van ademhaling en hartslag, de bewustwording van de omgeving waarin je traint.

Trainingen in deze cursus bestaan uit informatieve begeleiding door professionals en gasttrainers met ervaring op het gebied van een van de thema’s. Zo wordt er naast de zes trainingen waaruit deze serie bestaat, een aparte en voor de deelnemers aan de training Loop Verstandig gratis Yoga-Running Class georganiseerd. 

De trainingen worden gegeven in groepsverband, maar naast socializen voert persoonlijke ontwikkeling de boventoon. De trainingen zijn erop gemaakt om strubbelingen uit het dagelijks leven los te laten en zo de kwaliteit van je loop te verbeteren. Je wordt bewust van je lichaam en omgeving. Ondanks dat presteren niet het doel is, zal bewustwording van lichaam en geest je een sterkere sporter maken.  

VAN BLOOIS SPORTADVIES is alweer bijna tien jaar actief in het enthousiasmeren en ondersteunen van sporters in Noordoostpolder, Urk en omstreken. Hardlopen, bootcamp, Xco, trailrunning en meer. Deze trainingen onder leiding van gespecialiseerde en geschoolde trainers hebben voor ieder wat wils. Van beginner tot gevorderde, van jong tot oud, iedereen traint op zijn eigen niveau bij VAN BLOOIS SPORTADVIES om het beste in zichzelf naar boven te halen. Effectieve trainingen vol plezier, hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

De nieuwe training Loop Verstandig sluit perfect aan op het huidige aanbod, technieken die verder gaan dan alleen het lopen om op elk moment, tijdens het lopen en daarbuiten, de controle te houden. Ontspan je samen met VAN BLOOIS SPORTADVIES naar een hoger niveau.

Aanmelden kan via deze link, je ontvangt dan geheel vrijblijvend alle informatie en een intakeformulier.

Bekijk onze disciplines