Met een fiets en een beginnersdingetje

26 maart 2018 15:04 Een heel korte terugblik op afgelopen trainingsweek. 

Zo heeft Margo een fiets… en een geel fluohesje…
En ook Maria heeft een fiets… met trapondersteuning…

Woensdagavond fietste Edwin het halve dorp door op zoek naar de loopgroep. Na een half uur had hij ons gevonden… Hmm, volgende keer moeten we ons toch beter verstoppen.

Jannie vindt een training waarin ze alleen moet lopen, niks aan. Ze weet het echter uiteindelijk zo te keren, dat het toch goed uitpakt voor haar: “Want ik heb zoveel te vertellen!”.  

Zaterdagmorgen trainden er tijdens bootcamp in de Wellerwaard twee nieuwe mannen mee. Toen het tweetal gezamenlijk aan hun sit ups begon, werd er voor een plekje op straat gekozen. Het advies van de trainer om ernaast, op de zachte ondergrond, te gaan zitten werd afgewezen: “Dat is nat!”. Esther hoorde het aan, schudde haar hoofd, trok haar schouders op en zei: “Een typisch beginnersdingetje”. 

Zaterdagmiddag stond voor de eerste keer 'Tollebekerjachtrondes' op het programma. Een loop door Tollebeek, waaraan veel van 'onze' lopers deelnamen. Zo werd Jurian eerste op de 6.6 km en Annie derde op de 9.9 km. Haar reactie: "Word ik eens derde, kan ik een keer op het podium komen, is er geen podium en alleen een prijs voor de nummer 1. En ik maar lopen!". Dan had Femmy het toch beter getroffen, zij kreeg de bos bloemen van de nr. 1 op de 9.9 km...

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Laat het ons weten en het wordt aangepast.

Bekijk onze disciplines