Loove ouwe mannen in de ontkenningsfase

22 oktober 2018 11:43 Wist je dat:
Je met een paar nieuwe lampjes, een paar oude lampjes en wat poerpetjes een hoop licht kunt produceren?  
Als het door de trainer bepaalde einddoel je te ver weg is (het volgens Grietje “mooie huis met pilaren en paarden van Brouwer”), je als loper gewoon bij een huis een stukje eerder kunt keren met de woorden: “Ik vond dit huis al heel mooi!”?
Andries twee vrouwen achter zijn broek aan had?
Hij hen heel hoffelijk heeft laten winnen? En was dat nou flirten of sportief?
Gemma die avond in het diepe is gegooid?
Zij volgens Grietje met vlag en pimpel is geslaagd? Tja… zo gaat dat op Urk.  

Afgelopen maandag was het opvallend stil in de Running Bootcamp-groep in Nagele. Misschien omdat de deelnemers bang waren dat ze anders nog meer oefeningen zelf moesten bedenken? Dat het misschien toch schortte aan de voorbereiding van de trainer, bewees Marije of was het toch Laura??? 

Woensdag kwam het eropaan om goed naar de uitleg van de trainer te luisteren en de opdracht dan ook precies zo uit te voeren. En daar waren alle lopers na één rondje al achter. Het lukte in eerste instantie voor geen meter, maar ach, het was toch al een ‘ballentraining’.  

Ook de donderdaggroep ging lekker met de ballen in de weer. Waarbij met name Johan erg zuinig op z’n ballen bleek. Vervolgens flink draven met een licht stijgingspercentage: een goede voorbereiding voor de LemmerUrkLoop.
 
Liggen de ballen eenmaal in de auto, dan zijn alle groepen het bokje. Ook op vrijdag werden benen, billen en romp stevig onder handen genomen. Erna in tweetallen draven, waarbij je natuurlijk niet kon onderdoen voor je loopmaat. Zo train je elkaar en is geen aansporing van de trainer nodig.

En toen was het zaterdag: met een wie-kan-het-het-langste-volhouden-bootcamp in de Wellerwaard. Op driekwart van de training was ‘het mooie’ er bij de meeste deelnemers dan ook goed af, maar dat mag dan ook! Wat een toppers!  

Erna de LULopers aanmoedigen, waaronder een groepje ‘loove ouwe mannen in de ontkenningsfase’. Maar zij lopen er toch maar mooi! Even bijgepraat met Karin, Carla en Karina en vervolgens vol verbazing Jurian bekeken. Die overigens een aanloopje richting marathon heeft gemaakt. En zo gaan we de herfstvakantie in. 

Deze week geen trainen, op 29 oktober starten we weer. Maar: je kunt je deze week nog opgeven om aankomende zondag mee te gaan TRAILRUNNEN in het Zwolse Bos! En ik zou het doen, want Annie verraste mij laatst met een zak meel en ik weet uit ervaring dat daar een geweldig lekkere kruidkoek van gebakken kan worden. Aanmelden voor het trailrunnen kan via onze activiteitensite www.buitengewoonbewegen.nl

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Laat het ons weten en het wordt aangepast.

Bekijk onze disciplines