Life is better on the trails

14 november 2018 09:57 "Life is beter on the trails"; die slogan heb je vast al eens voorbij zien komen en dit is je kans om het zelf te ervaren.

Zoek jij een (nieuwe) uitdaging? Ga dan aankomende zondag met ons mee trailrunnen op de Veluwe. We lopen in de buurt van Hattem; een half uurtje rijden van Emmeloord. 

Het is de tweede in een serie van zes keer trailrunnen. Kun jij op de weg 10 km/uur (of harder) lopen en dit anderhalf uur lang (of langer) volhouden, ga dan aankomende zondag een keertje mee en ervaar wat het is om off-road te draven. Want dat is trailrunnen. Geen asfalt, beton of andere verharding, maar zachte paden door prachtige natuur.

De groep wordt vergezeld door een gids en een slotloper. De slotloper is iemand van van bloois sportadvies die altijd bij de achterste loper blijft. De gids is iemand uit de buurt van Hattem en bekend in het gebied. Altijd handig. Gids en slotloper zorgen er samen voor dat iedereen lekker in zijn eigen tempo kan draven, zonder dat er iemand kwijtraakt. Na anderhalf uur is de groep weer terug bij de auto; daar wacht dan een gezellige kofferbaklunch, met een hapje, sapje en een napraatje. Altijd leuk. 

Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden vind je op onze activiteitensite.

Is dit (nog) niets voor jou, dan ken je misschien wel iemand voor wie het wel iets is. Je hoeft namelijk niet bij van bloois sportadvies te trainen om mee op pad te kunnen. Het zijn altijd leuke, uitdagende loopjes met een sociaal en gezellig karakter. 

We gaan jou zien!

Bekijk onze disciplines