Knuffels en hupjes

18 februari 2018 14:58 Deze week twee terugblikken in één.

Zo bleek de sportbh van Theresa een heel goede bh, “alleen niet voor deze hupjes!”.

Mail van van bloois sportadvies belandt bij een aantal sporters in de spambox. Tip van de trainer: merk van bloois sportadvies aan als betrouwbare afzender. Reactie van een van de lopers in Vollenhove: “Nouuuu… betrouwbaar??!?”.

Gehoord op vrijdagmorgen: “Mijn neus loopt harder dan ik”. 

Fenny kwam op vrijdagmorgen inhalen en moest zes verschillende rondjes draven door het bos. Nu is dat al een hele opgave voor een Urker, laat staan voor een ‘vreemde’. Iedere keer dat Fenny dan ook weer opdook bij de startplek, werd ze met een verraste / blije opmerking als: “Heee, je bent er nog” door een van de Urker lopers verwelkomd.  

Volgens Annie heeft Edwin een ‘ballerinabroek’. Matcht leuk met zijn ruige, rode baard. 

“Wat hoor ik nou?” zie Bianca toen iemand tijdens een nieuwe oefening op de maandagavond zei: “Ik geloof dat ik nog liever de Burpee doe!”.  

Na afwezigheid tijdens de wintertrainingen (in verband met een verhuizing; aan kou is de moeder van een paar ex-marathontoppers wel gewend) werd Rita met dikke knuffels binnengehaald: “Werken en wonen doe je maar in Emmeloord, ‘vliegen’ doe je op Urk!”.  

Ook een dikke knuffel van en voor Debby die na een rondje survivaltrainingen weer bij Loopgroep Vollenhove aansloot. En met de opmerking: “Ik kon mijn ‘beflapje’ (buff) niet vinden”, dacht iedereen: “Jaaaa, ze is er weer!” :D 

Zondag ging een groep trailrunnen onder leiding van Annemieke. Tijdens het introductiepraatje vooraf drukte Jacquelien Annemieke op het hart om de snelle lopers, zoals bijvoorbeeld Jan Jongman, waar mogelijk vooruit te sturen. Toen even later ter sprake kwam dat Marco tijdens zijn allereerste trip als gids van de groep een viertal lopers (waaronder Jacquelien) ‘kwijtraakte’, merkte Annemarie op: “Nou, stuur Jan dan ook maar niet vooruit.”  

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Laat het ons weten en het wordt aangepast.

Bekijk onze disciplines