Kerkpreek en mossel

14 oktober 2018 11:45 Onder het hardlopen wordt van alles besproken: zo kwam op maandagavond de kerkpreek (over vlinders in de buik, kalletjes en cadeautjes uitpakken) aan de orde. Op vrijdagmorgen ging het heel ergens anders over. Daarover later meer. Andries meende maandagavond even de enige man te zijn, maar gelukkig was Huub er ook en diende Teun zich even later ook aan. Tja, op 22 vrouwen (exclusief de trainer) kun je wel wat mankracht gebruiken.  

Maria, Krista en Thera vlogen erover, maar ook Andries had aan het eind van de training 10 km op zijn teller. Reactie van Debora: “Wil je volgende week niet even met mijn telefoon vliegen, dan heb ik ook een mooie Strava.” 

Wist je dat:
Je iets regelen wel aan Marleen kunt overlaten? In heel Rutten is in geen velden of wegen meer een hangjongere te vinden. 

Donderdagavond kreeg Meindert een aantal tips betreffende zijn looptechniek. Toen hij vervolgens ook nog een metronoom aan zijn shirt gehangen kreeg, waarmee hij op 180 stappen per minuut kon lopen, begon Hendrik te blazen: “Wat doe je nou? Hij loopt al sneller dan ik, hoor!” 

Op vrijdagmorgen trainde Willeke mee. Zij draafde samen met Jeannette en ja, ook op vrijdagmorgen wordt onder het hardlopen van alles besproken. In de rust werd dat nog even dunnetjes overgedaan door mij te vertellen dat je geen onderbroek onder je fietsbroek draagt en dat je hoe dan ook een ‘zere mossel’ krijgt…  

Zaterdagmorgen een vrij onconventionele start van de bootcamp. Waarbij Linda als een kip op haar eieren lag, Mierande en Ilse om de beurt Erwin stevig in de houtgreep hadden en Elly – redelijk nieuw in de groep – niet aarzelde om als een havik op Heleen te duiken en haar vervolgens stevig tegen de grond te werken en daar te houden. Na op Heleen geoefend te hebben, dook ze vervolgens op Wilco en ook hij kon geen kant meer op.

Voor Bianca de eerste keer in deze groep, maar zij begreep direct hoe het werkt. Als iedereen pas mag stoppen met de oefening als jij bent uitgelopen, dan doe je het toch gewoon een pasje langzamer?! 

Zaterdagmiddag stond de VENOseloop op het programma. Voor het publiek was het heerlijk weer, voor de lopers beduidend minder. Maar er heerste een prima sfeertje, de organisatie had het goed voor elkaar en Jurian stond ‘op het podium’. Zo jammer dat iedere keer wanneer hij in de prijzen valt, er geen prijzen voor de nummers 2 en 3 zijn. Nou… laat die poes dan ook maar zitten! 

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Laat het ons weten en het wordt aangepast.

Bekijk onze disciplines