Hardlooptrainingen -> Fish Potato Run

15 mei 2019 10:40 Op zaterdag 14 september a.s. vindt de Fish Potato Run plaats. Dé polderloop bij uitstek, waaraan je toch minimaal een keer moet hebben meegedaan. De hoofdafstand is 12.8 km: een rechte lijn van Urk naar de finish in Emmeloord. Is die uitdaging je nog een beetje te groot, dan kun je in Tollebeek starten. Je loopt dan 6.4 km, komt over dezelfde finish en het gevoel van trots is even groot. 

Heb jij zin in een dergelijke uitdaging? Lijkt het je leuk om gedurende twaalf weken in groepsverband naar deze unieke loop te trainen? Wil je werken aan je techniek en snelheid en kun jij wel enige wedstrijdtips gebruiken? Meld je dan aan voor de serie van twaalf trainingen in voorbereiding op de Fish Potato Run, waarmee VAN BLOOIS SPORTADVIES op donderdagavond 13 juni a.s. in Nagele start.

Voor wie? 
Voor iedereen die op donderdagavond tijd heeft om deze specifieke trainingen te volgen. Of je nu beginner of ervaren (wedstrijd)loper bent; iedereen gaat op zijn eigen niveau in de groep aan het werk. Er wordt getraind op een ‘besloten’ parcours. Dit kan een rondje van bijvoorbeeld 400 meter zijn, waarop iedereen in zijn eigen tempo draaft. Je loopt dus nooit in je eentje ver achteraan of ruim voor de groep uit.
 
Ook welkom als:
Je al in een andere (hardloop)groep traint, maar graag gedurende twaalf weken deze specifieke trainingen volgt;
Je niet uit Nagele komt;
Je niet van plan bent om deel te nemen aan de Fish Potato Run, maar de opgedane kennis graag op een ander moment inzet.

Train jij mee? 
Kosten voor deelname bedragen € 65,00. Kosten voor deelname aan de Fish Potato Run zijn niet inbegrepen. Meld je vrijblijvend aan via deze link. Je ontvangt dan meer informatie en een inschrijfformulier per mail. Wil je daadwerkelijk meetrainen, stuur dat formulier dan z.s.m. per mail retour.

Foto: genomen na de testloop onder leiding van de van bloois sportadvies-hazen

Bekijk onze disciplines