Gank as een koegel!

5 februari 2018 12:11 Maandagavond was Bonnette ‘gank as een koegel’; ze droeg haar nieuwe hardloopschoenen.

De deelnemers aan Running Bootcamp in Nagele waren amper bekomen van de training van de week ervoor; gelukkig stond er deze week een ‘rustige’ training op het programma en konden de deelnemers relaxed aan de gang. En dat zag de trainer bij Margo terug in iedere laatste herhaling van een oefening. Maar ook alleen dan, hoor!! 

Toen ik het woord ‘mannengriep’ noemde, was het een aantal deelnemers wel duidelijk van wie die term oorspronkelijk afkomstig was. 

Op woensdagmorgen was het in Emmeloord erg druk met schoolgangers. Leuk om te ervaren hoe zij op onze Xco-deelnemers reageerden. Een aantal scholieren is zeker weten met een vrolijk gezicht op school gekomen.  

Tip van de woensdagavond-Flip: “Als je jezelf niet ruikt, heb je niet hard genoeg getraind!”
Of: “Een aantal weken je jasje niet wassen en je ruikt jezelf ook”. 

Bij het maken van een training / uitzoeken van het materiaal, weet je vaak al welke opmerking je tijdens de training verwachten kunt. Toch even die roze springtouwen meepakken; er is vast wel iemand met een roze shirtje die er graag ‘gepast’ bijloopt. 

Soms is trainen geven net werken; als je probeert op zaterdagmorgen een piramidetraining te introduceren. Denk dat een piramide van drie oefeningen te simpel is voor deze gevorderde bootcampers. Of – en dat denk ik eerder – het was gewoon nog te vroeg op de ochtend. 

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Laat het ons weten en het wordt aangepast.

Bekijk onze disciplines