Druistig in een kilt

8 april 2019 12:02 Een terugblik op twee weken. In de eerste week (week van 24 maart) liet Rita haar loopmaatje Wilma achter zich. Waarop Wilma haar nariep: “Had je dit in het bos gedaan, dan kwam ik vannacht bij je spoken!”. Deze week was Rita er op vrijdagmorgen, waarbij Grietje opmerkte dat Rita op maandagavond geen ‘voorkeursbehandeling’ krijgt. Op vrijdagmorgen mocht Rita samen met Jacqueline afwisselend de langste afstand draven.  

Op maandagavond rees in Nagele de vraag wat ‘druistig’ nou precies is. De trainer heeft het even opgezocht en de volgende betekenissen werden gegeven: 1) Grof 2) Onbesuisd 3) Wild 
Nou, volgens mij komt dat prima overeen met hoe de groep zich bewoog.

Afgelopen dinsdag (3 april) dreef de groep in Rutten weg. Nou ja, niet de complete groep, wel de dobbelstenen en het papier met de uitleg van de oefeningen. Maaaar: in Rutten laten ze zich niet kennen, dus doooooor (en door nat).  

Op donderdagavond kwam de Coast to Coast natuurlijk weer ter sprake. Een tweedaags hardloop-fiets-kano-event in Schotland, waaraan William en Hendrik gezamenlijk zouden gaan deelnemen. De week erop zouden ze vrijdagmorgen in alle vroegte vertrekken: “Komen jullie dan donderdagavond nog trainen?”.
“In kilt!”, riep iemand.
Dat liet iedereen even tot zich doordringen, totdat Pieter opmerkte: “Dan hoop ik dat het niet waait…!” 

En terwijl de mannen afgelopen weekend moesten afzien en half doodvroren in een puptentje, lag Jurian er warmpjes bij in zijn viersterrenhotel. Iets met een tweede kamer en aspirine??? 

Grietje had een erg leuke laatste training met de mannen van Suplacon. Zij nemen met twee teams deel aan de 12 Dorpenloop en Grietje heeft hen daar in elf weken voor klaargestoomd. Mochten zij bij de eerste 20 eindigen, moet Grietje haar portemonnee trekken :D 

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Mail ons en het wordt z.s.m. aangepast.

Bekijk onze disciplines