#doeslief

18 maart 2019 12:03 Zaterdag 9 maart stond Jenneke in de Wellerwaard om de groep trainen te geven. Nu was dit vooraf niet aangekondigd, dus toen Wilco en Erwin de grijze Nissan niet zagen staan, kwamen zij even in de verleiding om om te draaien. Gelukkig maakte Wilco zich ook even zorgen: “Ze heeft toch niet weer haar been gebroken?”  

Hilde had zich die morgen afgemeld en niet zonder reden. Zo liep Jenneke haar ’s middags bij een cross tegen het lijf. Ja, ja, controle ; ) 

Maandagavond een flinke opkomst, zowel in Nagele als op Urk. En dat terwijl ’s middags de hagelstenen nog om je oren vlogen. En juist die avond zouden in Nagele na enige tijd van afwezigheid Margo en Fenny weer aanhaken. ’s Middags vroegen zij zich nog af waarom ze juist DIE avond moesten starten. Maar die avond zagen beiden er toch vrij gelukkig uit: blij met hun rentree. Of dat een dag (of twee) later nog zo was, horen we vast en zeker de volgende training ; ) 

Arie-Jan krijgt de slag steeds beter te pakken, helaas is dat niet de ‘roeislag’. “Al die dingen voor de bovenbenen vallen mij niet mee!” Bovenbenen? Roeien is bedoeld voor het buikje, Arie-Jan! Maar ja, dat heeft hij niet, vandaar dat hij zijn bovenbenen voelt. 

Dinsdagavond duurde het eventjes eer Johan de groep mee had: ze moesten duidelijk uit hun comfortzone voor deze training. Wel deden allen op het eind van de training de vrije, extra oefening: tijgeren! Tja, als je eenmaal ‘door’ bent, geef je nergens meer om. 

Deze was ik vorige week vergeten: Moet in Vollenhove iemand worden aangespoord of maakt er eentje bijvoorbeeld een minder vlijende opmerking over een ander, dan hoor je direct Kees: #doeslief!  

Zaterdagmorgen: touwtrekken in de Wellerwaard. Wat was iedereen nat en ‘gepaneerd’. Als trainer heb ik van de training genoten :D 

Het park in de Zuidert heeft er een pad bij: het Pieterpad. Dit nadat Pieter de weg kwijt was.
Toch lastig: Training voor de 12 Dorpenloop, 12 lopers, 1 heeft afgezegd en dan toch maar tot 10 komen. Nog eens tellen, opnieuw tellen, nadenken, tellen… en dan floept het lampje aan: “O, ja, ik deed ook nog mee!” 

Zondag op pad geweest voor de laatste van de vaste serie wintertrailrunnings. Maar het zit er nog niet op! We gaan door met zo nu en dan een loopje. Op dit moment staat de vraag uit bij een gids die omgeving Ommen (Salland / Vechtdal) op zijn duimpje kent. Wordt vervolgd & ‘k zie je dan! 

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Mail ons en het wordt z.s.m. aangepast.

Bekijk onze disciplines