Dikke knuffel en een Snickers

22 april 2018 10:06 Een terugblik op twee trainingsweken. De 12 Dorpenloop afgelopen weekend, is hier debet aan.  

We starten met de maandagtraining van 9 april. En waar denk je dan aan als je horloge nog op calorieën staat? Jawel, een Snickers. Hoe de minuut rust wordt getimed? Als Albertina tegen Gerdien zegt: “Jij ziet er uitgerust uit, we gaan weer.” 

Op maandag ook Running Bootcamp in Nagele. Op mijn vraag aan Wim of hij last had van de trail waaraan hij de vorige dag had deelgenomen, antwoordde hij spontaan: “Nee hoor!”. Hij dacht even na (en aan de training die hem nog te wachten stond) en zei snel: “O, ja, toch wel!”.  

Iets dergelijks deed Hannie op dinsdagavond tijdens de training in Rutten: “O, dit valt mee… of is het heel dom dat ik dit nu zeg?” 

Woensdagavond haakte Philip na een lange periode van afwezigheid vanwege een knie-operatie weer aan. Dat resulteerde in een dikke knuffel met Edwin. Debby was er niet, die zat waarschijnlijk weer bij een vieze film… 

Een week later leerde Herma op Urk over de strontbult en wordt Andries volgens de groep afgebeuld. Alice sputterde dat ze niet eens de tijd kreeg om even met haar buurvrouw bij te praten. Maar Grietje heeft geen medelijden met haar: “Je woont, eet en slaapt al naast haar!”. 

De dinsdagtraining in Rutten was volgens Marloes: “De moeste tot nu toe”.

Verder vonden de donderdag- en vrijdaggroep op Urk een obstakel op hun pad en gingen tijdens de bootcamp in de Wellerwaard de eerste schoenen uit.  

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Laat het ons weten en het wordt aangepast.

Foto: Grietje Romkes-Ras - hardlooptraining in Nagele

Bekijk onze disciplines