De terugblik is terug!

7 oktober 2019 16:37 Maandagavond kwam Margo net voor aanvang van de training aan. Zij zag William staan en zei: “Ben je gepromoveerd, dat je nu ook al de hoedjes mag dragen?” Wat zij gemist had, was dat ik even ervoor de groep verteld had dat William de complete training zou geven. Ai, een heel uur de tijd voor William om Margo op gepast wijze terug te pakken. 

Ga je in het donker op pad met Grietje dan draag je een ‘slabbetje’. Haar benaming voor de nieuwe fluohesjes die we sinds een jaar gebruiken. 

Dinsdagavond in Ens grote hilariteit toen de groep een ‘gluurder’ achter een keukenraam spotte. Toen de man de lachende dames in zijn richting zag kijken, vluchtte hij naar de woonkamer (om even later toch weer terug te keren). Of dat mogelijk iets te maken had met 'het natte onderkantje' van Jessica, gaan we nooit weten.

Na het grootste deel van een redelijk pittige training afgewerkt te hebben, gaf ik degene die het grootste deel van de donderdagavond5training in de staart van de groep gehangen had, de gelegenheid om alvast vooruit te wandelen. Tot mijn grote verbazing en schrik vond in ene meer dan de helft van de groep- dat die boodschap op hen van toepassing was. De een na de ander vertrok in wandelpas en ik bleef achter met de snelste lopers… Noooooooit meer, dat ik een dergelijke boodschap breng, zonder expliciet een naam (of twee) te noemen.

Tijdelijk is er weer een dochter terug in huis en daarmee heb ik weer iemand waarmee ik thuis oefeningen in tweetallen kan uitproberen. Na een tweetal inspannende oefeningen in tweetallen afgelopen zaterdagmorgen vroeg Marisca: “En wanneer vertrekt ze weer?”. 

Zondagmorgen in alle vroegte richting Heerde voor de eerste trailrun van het seizoen. Heerlijk weertje en leuk gezelschap. En op de Veluwe wel duizend paddestoelen, maar niet één foto ervan: “Ik heb niks met paddestoelen”, aldus onze gids Marco. 

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op, laat het me weten en het wordt z.s.m. aangepast.

Bekijk onze disciplines