Bijscholing en spierpijn

12 november 2018 16:26 Maandagavond stond de groep Running Bootcamp in Nagele onder leiding van hun oud-trainer Mark Oost. Mark had het wederom naar zijn zin gehad, ik zal vanavond eens horen hoe lang de groep na deze training aan hem gedacht heeft… 

Grietje vertrok dit keer met haar groep vanaf het parkeerterrein bij De Rots. Daar Teun vorige keer te laat was, zodoende de groep miste en achteraf las over de frikadellen die tijdens de training bij De Poort gegeten waren, was hij dit keer ruim op tijd en vertelde vervolgens zelf vol verve over het missen van die lekkere training. En diesel of geen diesel: Rita loopt er lekker over en Grietje is ‘groos’ op haar. 

Dinsdag werd de bootcampgroep in Rutten gefilmd door iemand ‘op zijn blote buik’, zoals ze op Urk zeggen over iemand met een ontbloot bovenlijf. Toen Johan verhaal ging halen, gaf de man in kwestie niet thuis. Enfin, dan de training maar voortzetten op een ander plekje.  

Woensdag in Vollenhove liepen Mieke en Debby er lekker over; trok Kees steeds meer kleren uit; had Jaap leuk gezelschap aan Hedi en miste Edwin de ‘motorisch gestoorde’ loopscholingsoefeningen. Ondertussen vonden de vaste lopers van de woensdagavondgroep op Urk dat Johan, Albert en Johannes wel heeeeel erg hard liepen.  

Donderdag en vrijdag werd er op Urk wederom heel hard gelopen. Zodanig, dat er weinig bijzonderheden vallen te melden. Of het moet zijn dat het KLIF18-jasje ons allemaal past; Hendrik en William zich verbaasden over hun eigen gang en de trainer door Barbara werd gebokst omdat ‘ze weer terug is’. Tja… ook de laatste tien meter moet je in tempo uitlopen. En nee, de training was niet gezellig, er moest gewoon gewerkt worden. Aanpoten! Voor je het weet, start het Windmolenloopseizoen weer ; )

Zaterdag gingen de vaste trainers richting Papendal voor een bijscholingsdag. Om de bootcamp door te kunnen laten gaan, werd Jenneke ingevlogen. Ook dit keer kwam Kees met haar mee, waardoor Mierande een personal trainer had. Dat trof zij! Ik zal aankomende zaterdag vragen hoe lang zij en de rest van de groep aan Kees en Jenneke hebben gedacht… 

Aankomende zondag gaan we met een groep TRAILRUNNEN op de Veluwe in de buurt van HATTEM. Loop je op de weg 10 km/uur en kun je dit anderhalf uur lang volhouden, meld je dan aan via bijgaande  link. Gewoon eens doen, het is een sociaal gebeuren in een doorgaans leuke, gezellig groep.  

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op? Laat het ons weten en het wordt aangepast.

Bekijk onze disciplines