Afmelden voor de regen

15 oktober 2019 13:06 Onze terugblik op vorige week, waarbij Arrianne voor aanvang van de training meldde een paar tenen ingetapet te hebben. Gedurende de training liep ze er echter lustig op los, waarop de trainer bedacht dat het dan wel zou meevallen met die tenen van haar. Toen ze tijdens een krachtoefening begon te piepen, kon de trainer het niet laten en floepte er gekscherend: "Jankerd!" uit.

En de trainers moest haar wel hebben die avond. Zo had William bedacht dat zij ook wel als Gerianne door het leven kon. Ook een leuke naam. Overigens dacht William dat iedereen de door hem gegeven training wel zwaar vond: het was de hele avond zo stil… 

Op het zelfde moment trok Grietje er met haar hardloopgroep op uit. Bij afwezigheid van Teun vonden de ‘gezellige lopers’ dat ze niet meer gezellig waren, maar ook onder de ‘echte lopers’ vielen. Daarbij zouden de zusjes die week stiekem twee keer gaan trainen, om zodoende Teun de volgende keer een poepie te kunnen laten ruiken (ook al zou daarbij hun eigen tong op de grond hangen…)

Niet alleen de leenhesjes en de bootcamp-elastieken gaan na de training in de was, ook de hoofdlampjes. 

Dinsdagavond in Rutten miste Johan Melanie. Zou het zo zijn dat ze nog niet bekomen was van de bootcamp in de Wellerwaard de zaterdag ervoor? Ze deed daar namelijk enorm haar best en draafde met een balk in haar nek rond alsof het niets was. 

Jan was er wel. Dat had de groep dan weer niet verwacht: er was vrouwenvoetbal op tv. En als Jan komt trainen, neemt hij gelijk de hele groep op sleeptouw en moeten alle dames er een tandje bij doen. Way to go, Jan! 

En de trainer was verkouden, en niet zo’n beetje ook. Weinig stem en snot van alle kanten. Toen Johan dan ook een van de oefeningen niet helemaal goed voordeed, zeiden de deelnemers: “Dat komt omdat je verkouden bent.” Zo kom je nog eens ergens mee weg! 

Woensdagavond had een tweetal lopers dikke pech: zo viel er eentje ten prooi aan een putdeksel met een zere enkel / voet tot gevolg en werd een ander in het laatste rondje getackeld door een trekhaak met fikse schaafwonden als resultaat. Beiden heb ik al wel weer zien (hard)lopen, zij het eentje op 'drie benen'. 

Over wie de matjes mocht dragen donderdagavond, werd bijna gevochten. Alles om in een goed blaadje bij de trainer te komen. Zelfs een compliment van een van de lopers over mijn nieuw kapsel: “Het glanst weer helemaal!”. 

En Saskia? Die durft zich NOOIT meer af te melden vanwege de regen. 

Zaterdagmorgen zat de gang er in de Wellerwaard flink in. Toen de trainer dan ook het startsein gaf voor de volgende ronde, protesteerde Elly luid. Daar ik een aantal dagen later door haar gemasseerd zou worden (BodyFit Emmeloord), gaf ik snel gehoor aan haar protest. 

Staat je naam hier genoemd en stel je daar geen prijs op, laat het me weten en het wordt z.s.m. aangepast.

Bekijk onze disciplines