Zeeuwse Hardloop3daagse

De Driedaagse van Zeeland kent twee varianten: de LONG en de SHORT Distance.

VRIJDAG 24 augustus
Op vrijdag beginnen alle deelnemers met het lopen van 6.5 kilometer bij Fort Rammekens (Ritthem).

ZATERDAG 25 augustus
Zaterdag staat er voor iedereen een halve marathon op het programma. Deze wordt gelopen in Burgh-Haamstede.

ZONDAG 26 augustus
Op zondag kunnen de deelnemers van de Driedaagse kiezen uit 2 afstanden: 7,5 of 15 kilometer. U kunt later niet meer wisselen van afstand dus denk bij het inschrijven goed na wat u aankunt. Er wordt gelopen op Neeltje Jans.

Jacquelien zegt het volgende over deze loop (let op: in 2017 een afwijkende parcours van 2018, de zaterdag is wel gelijk):
Meegedaan in 2017 en het was een leuke ervaring! De eerste dag was erg pittig (toen op Neeltje Jans): maar 6,5 km, maar het losse zand en de duinen maakten het erg zwaar. Trailschoenen aan was fijn. Zaterdag de halve van Westenschouwen: erg druk door na-inschrijvingen vanwege het lekkere loopweer, start half uur verlaat. Mooi parcours, overwegend verhard (gewone schoenen). Zondag de 25 gelopen over het harde strand en door de duinen terug (gewone schoenen). Al met al een leuke ervaring. Je loopt een klassement over drie dagen, waarom dat vertaald moet worden in punten en niet gewoon op de gerealiseerde tijd kan, snap ik dan weer niet. Geen douchegelegenheid.

Datum: 1 januari 1970
Tijd: 01:00
Plaats: Domburg
Locatie: Zeeuwse kust
Url: http://www.hardloop3daagse.nl/
Wil je hieraan deelnemen, kijk dan kort van te voren op de website van de organisatie of de aanvangstijden etc. nog kloppen.

Bekijk onze disciplines