Running Bootcamp

Iets voor jou?
Een bootcamp is gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. In deze trainingen wisselen kracht en uithoudingsvermogen elkaar in hoog tempo af. Opdrukken, pittige intervallen, diverse andere fitnessoefeningen; het hele lichaam, ieder spiertje wordt getraind. Alles draait om conditie, kracht, explosiviteit en souplesse en dat tot je (bijna) niet meer kunt. 

Running Bootcamp doet daar nog een schepje bovenop. Na een korte interval over een afstand van 200 tot 400 meter werkt iedere deelnemer direct een aantal krachtoefeningen en functionele bewegingen af. Meteen nadat deze achter de rug zijn, start de deelnemer met de volgende hardloopinterval. Dit gedurende ca. 35 minuten. Vooraf natuurlijk een goede warming-up inclusief loopscholing, na afloop de bijbehorende cooling down.

Dame of heer, wel of geen Nagelees en wel of geen conditie; het maakt niet uit, gewoon lekker meedoen!

Leuke bijkomstigheden
Door de combinatie krachttraining – hardlopen neemt de conditie snel toe; er wordt op een relatief hoge hartslag getraind. Verder versterken de verschillende krachtoefeningen het lichaam. Kortom: een veelzijdige, afwisselende training waarvan je in andere takken van sport en het dagelijks leven flink profijt van zult hebben.

Zit je na de training met vragen of heb je last van een pijntje of een sportdip? Wacht niet tot de volgende training, maar mail ons. Ook daar zijn wij voor!

De kosten voor deelname bedragen € 43,00 voor acht trainingen tot en met 18 mei. Geen trainen met Pasen en in de meivakantie.

Datum: 1 januari 1970
Tijd: 01:00
Plaats: Nagele
Locatie: In en om Nagele
Schrijf je hier in

Bekijk onze disciplines

Informatie over inschrijven

Schrijf je vrijblijvend in voor de cursus waarnaar je voorkeur uitgaat en wacht totdat je per mail alle informatie over die cursus plus een inschrijfformulier ontvangt. Zodra je dat formulier volledig ingevuld hebt teruggemaild en je een ontvangstbevestiging hebt gehad, sta je geregistreerd als deelnemer.

Blijft een mailtje van onze kant uit, kijk dan even in je spambox (via je laptop; op je telefoon zie je ze vaak ook niet). Doorgaans reageren wij namelijk binnen 24 uur of eerder op mailtjes die wij ontvangen.

Deelname aan alle, door van bloois sportadvies georganiseerde trainingen en activiteiten geschiedt op eigen risico.