Hardlooptrainen

Iets voor jou?
Wil je leren hardlopen of loop je al hard en vraag je je af of het beter, sneller of leuker kan? Meld je dan nu aan voor deze hardloopcursus. Er wordt op diverse tijdstippen trainen gegeven. Van beginner tot gevorderde hardloper; iedereen kan bij ons terecht voor een gevarieerde training op maat. Van loopscholing tot echt hard lopen; vrijwel alles komt aan bod. Het geleerde kun je vervolgens zelf later die week aan de hand van twee huiswerktrainingen die je van ons per mail ontvangt, in de praktijk brengen. 

Handige bijkomstigheden
Kun je een keer niet op je vaste trainingstijdstip, dan kun je eventueel in dezelfde week bij een andere groep de training inhalen. Zit je na een training met vragen of heb je last van een pijntje of een runnersdip? Wacht niet tot de volgende training, maar mail ons. Ook daar zijn wij voor! De kosten voor deelname bedragen € 54,00 voor twaalf trainingen. Dit is inclusief wekelijks twee huiswerktrainingen per mail. In de vakanties is er geen trainen. 

Wat maakt onze hardlooptrainingen nou zo uniek? De afwisseling, de gezelligheid en ondertussen toch progressie boeken.

Datum: 1 januari 1970
Tijd: 01:00
Plaats: Urk
Locatie: Urkerbos
Schrijf je hier in

Bekijk onze disciplines

Informatie over inschrijven

Schrijf je vrijblijvend in voor de cursus waarnaar je voorkeur uitgaat en wacht totdat je per mail alle informatie over die cursus plus een inschrijfformulier ontvangt. Zodra je dat formulier volledig ingevuld hebt teruggemaild en je een ontvangstbevestiging hebt gehad, sta je geregistreerd als deelnemer.

Blijft een mailtje van onze kant uit, kijk dan even in je spambox (via je laptop; op je telefoon zie je ze vaak ook niet). Doorgaans reageren wij namelijk binnen 24 uur of eerder op mailtjes die wij ontvangen.

Deelname aan alle, door van bloois sportadvies georganiseerde trainingen en activiteiten geschiedt op eigen risico.