Fish Potato Run Trainingen

Iets voor jou?
Of je nu beginner of ervaren (wedstrijd)loper bent; iedereen gaat op zijn eigen niveau in de groep aan de slag. Van loopscholing tot echt hard lopen; vrijwel alles komt aan bod. Het geleerde kun je vervolgens zelf later die week aan de hand van twee huiswerktrainingen die je van ons per mail ontvangt, in de praktijk brengen. 

Handige bijkomstigheden
Zit je na de training met vragen of heb je last van een pijntje of een runnersdip? Wacht niet tot de volgende training, maar mail ons. Ook daar zijn wij voor! De kosten voor deelname bedragen € 65,00 voor twaalf trainingen, inclusief wekelijks twee huiswerktrainingen per mail. In de bouwvakperiode is er gedurende twee weken geen trainen.

Wat maakt onze hardlooptrainingen nou zo uniek? De afwisseling, onze kennis, de gezelligheid en ondertussen toch hard werken.

Datum: 1 januari 1970
Tijd: 01:00
Plaats: Nagele
Locatie: In en om Nagele
Schrijf je hier in

Bekijk onze disciplines

Informatie over inschrijven

Schrijf je vrijblijvend in voor de cursus waarnaar je voorkeur uitgaat en wacht totdat je per mail alle informatie over die cursus plus een inschrijfformulier ontvangt. Zodra je dat formulier volledig ingevuld hebt teruggemaild en je een ontvangstbevestiging hebt gehad, sta je geregistreerd als deelnemer.

Blijft een mailtje van onze kant uit, kijk dan even in je spambox (via je laptop; op je telefoon zie je ze vaak ook niet). Doorgaans reageren wij namelijk binnen 24 uur of eerder op mailtjes die wij ontvangen.

Deelname aan alle, door van bloois sportadvies georganiseerde trainingen en activiteiten geschiedt op eigen risico.