Bootcamp

Iets voor jou?
Een bootcamp is gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. In deze trainingen wisselen kracht en uithoudingsvermogen elkaar in hoog tempo af. Opdrukken, pittige intervallen, diverse functionele krachtoefeningen; het hele lichaam, ieder spiertje wordt getraind. Alles draait om conditie, kracht, explosiviteit en souplesse en dat tot je (bijna) niet meer kunt.

Beschik je over de juiste mentaliteit en ben je niet bang voor spierpijn, zweet en vieze handen? Meld je dan nu aan voor bootcamp! Je krijgt dan wekelijks een gevarieerde training voorgeschoteld. Daarbij wordt gebruikgemaakt van je eigen lichaamsgewicht en verschillende soorten (natuurlijk) materiaal.

Handige bijkomstigheden
Kun je een keer niet op dinsdagavond, dan bestaat de mogelijkheid de training dezelfde week in een andere groep in te halen. Zit je na de training met vragen of heb je last van een pijntje of een bootcamp-dip? Wacht niet tot de volgende training, maar mail ons. Ook daar zijn wij voor!

De kosten voor deelname bedragen € 78,00 voor twaalf trainingen t/m 12 mei. Geen trainen op 25 februari en 28 april.

Wat maakt onze trainingen nou zo uniek? De afwisseling, onze kennis, de gezelligheid en ondertussen toch hard werken.

Datum: 1 januari 1970
Tijd: 01:00
Plaats: Ens
Locatie: In en om Ens
Schrijf je hier in

Bekijk onze disciplines

Informatie over inschrijven

Schrijf je vrijblijvend in voor de cursus waarnaar je voorkeur uitgaat en wacht totdat je per mail alle informatie over die cursus plus een inschrijfformulier ontvangt. Zodra je dat formulier volledig ingevuld hebt teruggemaild en je een ontvangstbevestiging hebt gehad, sta je geregistreerd als deelnemer.

Blijft een mailtje van onze kant uit, kijk dan even in je spambox (via je laptop; op je telefoon zie je ze vaak ook niet). Doorgaans reageren wij namelijk binnen 24 uur of eerder op mailtjes die wij ontvangen.

Deelname aan alle, door van bloois sportadvies georganiseerde trainingen en activiteiten geschiedt op eigen risico.